Nordjysk FødevareErhverv er etableret i 2013 af Vækstforum Nordjylland under Region Nordjylland for at fremme fødevareerhvervet i Nordjylland.

I 2015 overgik Nordjysk FødevareErhverv til at blive en forening med en stærkt virksomhedsrepræsenteret bestyrelse, og god repræsentation af videns- og brancheinstitutioner.

Alle virksomheder i fødevarekæden – inden for primærproduktion, forarbejdning, distribution, støtteerhverv kan blive medlem, såvel som vidensinstitutioner og offentlige myndigheder. Det er dog en forudsætning, at virksomheden enten arbejder inden for fødevareområdet, eller har en væsentlig interesse i udviklingen af et stærkt og dynamisk fødevareerhverv i Nordjylland – se vedtægterne her samt pris for medlemskab i §6

Nordjysk FødevareErhverv arbejder for at realisere nordjyske fødevarevirksomheders vækstpotentiale. I Nordjysk FødevareErhverv arbejder vi bottom-up, hvilket betyder, at aktiviteter og projekter som søsættes er defineret og drevet af virksomhedernes behov og efterspørgsel. Vi møder virksomhederne i øjenhøjde.

Nordjysk FødevareErhverv supporterer således fødevarevirksomheder generelt igennem udviklings- og rådgivningsforløb, netværk, workshops og temaarrangementer.

Læs mere om fordelene ved at være medlem af Foreningen Nordjysk FødevareErhverv i afsnittet om medlemsfordele.

Meld dig ind i Foreningen Nordjysk FødevareErhverv her eller kontakt bsj@njfe.dk