Nordjysk FødevareErhverv
NOVI Science Park
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst
Tlf.: +45 7244 4412


Tunge indkøbsdrenge imponeret i Aalborg

Nordjysk Fødevareproducenter skruede charmen på over for top-indkøbere fra Coop og Dansk Supermarked.

10 nordjyske fødevareproducenter havde onsdag den 18. november fundet charmen og deres bedste produkter frem i håb om at imponere deres produkter frem i håb om at imponere nogle af Danmark mest indflydelsesrige indkøbere fra de helt store dagligvarekæder.

Læs artikel fra Food Supply

Se billeder fra dagen

Hvordan får vi solgt vores fødevarer?

Konference giver producenter bud på vækstmuligheder og nye veje

Hvis det er svært at sælge sine produkter til de store supermarkedskæder, hvad gør man så? Kan man alligevel få foden indenfor? Og hvis ikke - hvor ligger alternativerne så?

Det er nogle af de spørgsmål, som Nordjysk FødevareErhverv vil forsøge at få besvaret på fødevarekonference i Aalborg tirsdag den 15. september.

Læs artikel fra Food Supply

Nordjyske fødevarevirksomheder med fokus på vækst og udvikling

FødevareErhvervet er det største private erhverv i Nordjylland, og nu skal der yderligere fokus på fødevarevirksomhedernes vækst og udvikling. Det er Nordjysk FødevareErhverv, der står bag stiftelsen af en selvstændig uafhængig forening og erhvervsfremmesystemet er positive.

Læs pressemeddelelse fra Landbrugsavisen

Store forventninger til ny nordjysk fødevareklynge

Det nye sekretariat er sat i verden for vores skyld med henblik på vækst og jobskabelse, lyder det fra en af de nordjyske fødevarevirksomheder, der har meldt sig under fanerne i den nye nordjyske fødevareklynge.

Nordjylland skal være Danmarks førende fødevareregion gennem høj specialiseringsgrad, indsigt og globalt syn.

Læs artikel fra Food Supply

Fokus på krisekommunikation hos nordjyske fødevarevirksomheder

Fødevareerhvervet er et af de erhverv, der har mest bevågenhed i medierne. Derfor sætter Nordjysk FødevareErhverv nu fokus på kommunikationsberedskab og krisehåndtering på et gratis seminar torsdag den 28. maj 2015.

En uheldig sag, der udvikler sig til mediestorm, kan på et øjeblik vende op og ned på en fødevarevirksomheds eksistensgrundlag.

Læs mere og tilmeld dig her

Læs artikel her

Nordjysk FødevareErhverv bliver nu en juridisk organisation, der stiftes som Foreningen Nordjysk FødevareErhverv

  • Som er selvstændig og uafhængig
  • Som skaber medindflydelse for medlemmerne
  • Som er fleksibel og er tilpasset vores programaktiviteter

 

Programaktiviteterne i Nordjysk FødevareErhverv er en del af den samlede regionale fødevareindsats, som Vækstforum Nordjylland står bag. 90% af de deltagende virksomheder oplever, at de får et konkret udbytte, som styrker deres forretning.

Virksomhedernes udbytte er bl.a.:

  • Hjælp til at løse konkrete udfordringer i virksomheden
  • Viden om markeder, teknologi og forretningsmodeller
  • Hjælp til udvikling af nye produkter og services
  • Støtte til afsætning på hjemme- og eksportmarkeder

 

Bliv medlem af Nordjysk FødevareErhverv og dermed en del af fremtidens udvikling og vækst med fokus på indsatser omkring:

  • Forretningsudvikling
  • Branding og markedsudvikling
  • Eksport og internationalisering

Læs mere og tilmeld dig her

Lad de store butikker sejle deres egen sø

Nordjyske fødevarefolk delte ideer til workshop

- Drop giganterne. Lad dem sejle deres egen sø. Vi kan ikke være med alligevel, lød en af opfordringerne til forsamlingen, da Nordjysk FødevareErhverv mandag holdt workshop med deltagelse af cirka 30 lokale fødevareproducenter og -rådgivere.
Opfordringen kom fra Karsten Zirfelt, indehaver af Zirfelt Leverpostej, og han henviste til egne erfaringer med, at de store spillere på dagligvaremarkedet ikke er værd at beskæfttige sig med.
- Vi små leverandører bliver skudt i sænk, når Toms Chokolade og V6 tyggegummi og de andre store leverandører er i stand til at købe den bedste hyldeplads, nævnte han og fik anerkendende opbakning fra kollegaerne i workshoppen...

Læs mere her

Hurra, nu har jeg kun to varenumre

Sådan er det at være iværksætter med leverpostej, bær og dyp-kaffe

Food Supply var med, da cirka 30 nordjyske fødevarefolk var samlet til en workshop hos Nordjysk FødevareErhverv og vi benyttede lejligheden til at spørge tre af deltagerne ud om deres udfordringer og succeser.

Karsten Zirfelt etablerede Zirfelt Leverpostej i januar 2013 efter mange år som detailslagter. Han driver virksomheden med bare en enkelt ansat i lokaler i Vilsted ved Løgstør.

Læs mere her


Siden blev udskrevet fra: http://www.njfe.dk/nyheder/presse/ Udskrevet kl. 17:28 - søndag d. 27. maj 2018