Nordjysk FødevareErhverv
NOVI Science Park
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst
Tlf.: +45 7244 4412


Vi ser et kæmpepotentiale i fødevarebranchen

Pengestærke investorer er klar med masser af millioner til gode ideer

Når pengestærke fonde kigger ud over landskabet for at finde virksomheder at investere i, så ser fødevarebranchen særdeles interessant ud.

Det konstarerede erhvervskundechef Henrik Larsen fra Vækstfonden, da han tirsdag på Fødevarekonferencen 2017 arrangeret af Nordjysk FødevareErhverv, talte om "Fremtidens fødevareproduktion - hvad er værd at investeri ?".

 

Læs artiklen i Food Supply fra den 20. september 2017

 

 

Der er plads til masser af nye produkter

Fødevarefolk blev klogere på fremtidens marked, hvor spild- og specialprodukter bliver stort.

På Fødevarekonference 2017, arrangeret af Nordjysk FødevareErhverv, blev det nævnt, at Ingefærshots er et af de bedste eksempler på et nyt produkt, som passer perfekt til moderne forbrugers krav om, at sundhed skal være nemt at vælge til. Og der er plads til mangle flere produkter af den type.

Det fastlog forbrugereksperten Flemming Birch, da han på Fødevarekonferencen gjorde nordjyske fødevarefolk klogere på fremtidens forbrugermarked på fremtidens marked.

 

Læs artiklen i Food Supply fra den 20. september 2017

 

 

Coop-chef hiver flere lokale varer ind efter Aalborg møde

Jeg tor, at Hybengaarden får kanonsucces, siger lokalvarechef

"Christian Christensen oplyser, at endnu flere af de nordjyske varer er på vej til de landsækkende hylder hos SuperBrugsen, Kvickly og Dagli'Brugsen.

 

Læs artiklen i Food Supply den 24. november

 

 

Lige pludselig var der hul igennem til Coops hylder

Skagen Køkkenet overrasket af Coops chef for lokale varer

- Dem her vil jeg gerne ha'.

Coops chef for indkøb af lokale varer, Christian Christensen, skulle ikke bruge mange minutter hos Skagen Køkkenets stand i Aalborg i går, før han var klar til at indgå en aftale med indehaver Jesper Winther

Læs artiklen i Food Supply

 

 

Kagegrossist skruer op for blusset

Nordthy gør klar til at erobre det tyske marked.

Den nordjyske kikse- og kagegrossist Nordthy A/S har med en omsætning på op imod 100 millioner kroner et godt tag i det danske marked. Nu satser Thisted-virksomheden på at vækste i ikke mindst Tyskland.

Læs artiklen i Food Supply

 

 

Lille firma vokser sig stort på proteiner.

Direktør Thomas Pedersen "Vi kan næsten ikke få armene ned. Interessen for kosttilskud og proteinpulver er generelt i stigning, og vi har tilsyneladende ramt plet med vores proteinpulver"

Da virksomheden sidste år besluttede at starte salget af proteinpulver under eget navn, fik det hjælp af klyngen Nordjysk FødevarErhverv til at få produkterne godkendt på det danske marked.

Læs artiklen

 

 

EN FISK I NETTET

Klostergydens Fisk har travlt. Meget travlt. For efter en hektisk sæson er butikken på Sæbys havnefront gået i gang med et nyt spændende tiltag, der skal få Kattegats friske fisk og skaldyr til at flyde via nettet til hele landets spiseborde.
Læs artiklen

 

 

Det med SMÅT

Det er ikke nok at være god til sit håndværk, hvis man som Aalborg Chokoladen vil udbygge positionen som regionens mest succesrige chokoladefabrik. Nye skærpede EU-krav til fødevaremærkning har derfor fået den ambitiøse producent til at alliere sig med Fødevareindsatsen, der er et nyt projekt målrettet nordjyske fødevarevirksomheder.
Læs mere her

Fødevarer ER FREMTIDEN

Nordjylland er meget afhængig af sit fødevarererhverv. Derfor skal en ny organisation gøre det endnu mere attraktivt at drive fødevarevirksomhed i Nordjylland.
Læs mere her


Siden blev udskrevet fra: http://www.njfe.dk/nyheder/artikler/ Udskrevet kl. 17:21 - søndag d. 27. maj 2018